Les Oiseaux Bleus

Geeft vleugels aan de hoop

Dag van de Beer

Laatste keer zwemmen.. laatste lunch, bonte middag en natuurlijk voetbal kijken.

Dag van de Beer.

Laatste keer zwemmen.. laatste lunch, bonte middag en natuurlijk voetbal kijken.

De zee was onrustig, maar we hebben heerlijk gezwommen. Bij het douchen kwamen we erachter dat we de halve zee mee hadden genomen.

Tijdens de lunch hebben we het programma voor de dag verteld. Dit hield in; eerst siësta houden en dan…. voorbereiden op de bonte middag. We hebben daarvoor iedere school de opdracht gegeven iets met een dier te doen. Deze dieren zijn de afgelopen week ‘ dier van de dag’ geweest en komen ook voor in het toneelstukje dat wij als groep op gevoerd hebben.

Het was een groot feest. Van dansen, zingen en toneel, tot een spel. Sidi thabet had als dier de Papagaai. Ze hadden van papier vleugels gemaakt en andere kinderen speelden bloem en boom. Hierbij zongen ze een liedje over een vogel.

Kef had o.a een optreden van een solo zangeres. Daarna hebben ze met hun dier, de beer, een dans gedaan en hebben ze de kleurplaten laten zien die ze de afgelopen week gemaakt hebben.

Mateur had een dans spel bedacht. Iedereen die het leuk vond mocht het podium op komen en dansen. Wanneer de muziek stopte moest je als een standbeeld stil blijven staan. Ans kreeg de opdracht op te letten wanneer de muziek stopte en dan de mensen aan te wijzen die ‘ af’ waren.

We hadden geregeld om vroeg te eten zodat we op tijd voor het voetbal klaar konden gaan zitten. Dit is gelukt. De sfeer was goed, veel gezongen en getrommeld, maar helaas.. het heeft niet geholpen. Wel kijken we terug op een gezellige laatste dag van het kinderkamp en komen tot de conclusie dat de dagen zijn omgevlogen.Nu is het tijd om onze koffers te pakken en ons klaar te maken voor ons vertrek naar Kef. De komende dagen zullen jullie waarschijnlijk minder van ons horen omdat we in Kef geen eigen computer met internet hebben. Er is wel een internetcafé in Kef maar dat ligt niet in de buurt van het centrum El Wifek. We gaan ons best doen om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Ondanks dat wij misschien wat minder van ons kunnen laten horen…. Blijf schrijven in het gastenboek want dat vinden we hartstikke leuk om te lezen!!!! Tot nu toe bedankt voor al jullie lieve en leuke reacties. Groetjes,
Brian en Sofie

Oct 2012
Jul 2012
Jul 2011
Jun 2011
Aug 2010
Jul 2010
Jul 2009
Jun 2009
Oct 2008
Jul 2008
Aug 2007
Oct 2006
Aug 2006
Apr 2006
Sep 2005
May 2005
Dec 2004
Jul 2003
Jan 2002
Jul 2001
Aug 1999

© 2013 Les Oiseaux Bleus Contact Me