Les Oiseaux Bleus

Geeft vleugels aan de hoop

Donderdag

Sommige kinderen hadden al sinds gisteravond door wat er vandaag zou gebeuren en waren daardoor wat van slag. Door de spanning waren sommigen nogal vroeg wakker.

lees verder

Woensdag

Aangekomen op het strand doken we voor de laatste keer met z’n allen in het koude zeewater.Agim ging eerder terug naar de jeugdherberg, want deze school ging met haar kinderen nog even de markt op om souvenirs te kopen.

lees verder

Zaterdag

Het was in de bus al erg gezellig met muziek en zang zelf ook met dans. onderweg keken we onze ogen uit hoeveel menzen over straat liepen.

lees verder

Woensdag

Daar aangekomen, alle kinderen gedragen en begeleid naar zee. De kinderen vonden het geweldig, al durfde niet iedereen meteen de zee in.

lees verder

Dinsdag

Na vanochtend de dag vroeg te zijn begonnen met een frisse duik in zee, zijn we gestart met de voorbereidingen voor het kinderkamp. De kamerindeling is gemaakt en de boodschappen gedaan.

lees verder

Maandag

De hele ochtend mocht iedereen iets voor zichzelf doen.

lees verder

Zondag

Na deze rondleiding hebben we wat gedronken met heerlijke cake en zijn we begonnen met het bespreken van het kamp.

lees verder

Zaterdag

Op Sidi Thabet was een verrassing voor de groep gepland en het was maar goed dat Ans niets had verklapt, want we hadden nooit geraden dat het om een receptie ging.

lees verder

Vrijdag

Dus iedereen aan de slag met een mengsel van terpetine chloor en water. Hier en daar warden nog wat dingen bijgewerkt. In de middag werd nog gezorgd voor wat lekkers ter ere van de afsluiting, voor iedereen in het weeshuis. Dit waren 150 ijsjes.
 


lees verder

Donderdag


We begonnen de dag met een dansje.

Vandaag was het 43 graden!

lees verder

Woensdag

Today I awoke late because I was very tired. Also the bus came early this morning. Everyone brought clean clothes for the early evening in the Medina of Tunis.-

lees verder

Dinsdag

De warmte heeft nu echt zijn tol geeist, verschillende leden van onze groep zijn erdoor geveld. Op zich is dit nu nog niet zo erg, maar aangezien wij maar 1 WC tot onze beschikking hadden werd het al drukker en drukker bij het toilet.

lees verder

Maandag

In de grote zaal zijn we begonnen met de grote muurschildering, die echt geweldig mooi wordt. De muren en kozijnen moeten daar opnieuw worden geverfd.

lees verder

Zondag

Rond 8.15uur was de bus er en gingen we naar het weeshuis. Bij aankomst stond daar een jongen, die vorig jaar mee was met het kinderkamp, ons vrolijk te begroeten.


lees verder

Zaterdag

In Tunis werden we na een prettige vlucht hartelijk ontvangen door aan ons bekende Tunesiers. Na een korte rit in de bus kwamen we aan bij onze slaapplek.

lees verder
Oct 2012
Jul 2012
Jul 2011
Jun 2011
Aug 2010
Jul 2010
Jul 2009
Jun 2009
Oct 2008
Jul 2008
Aug 2007
Oct 2006
Aug 2006
Apr 2006
Sep 2005
May 2005
Dec 2004
Jul 2003
Jan 2002
Jul 2001
Aug 1999

© 2013 Les Oiseaux Bleus Contact Me