Les Oiseaux Bleus

Geeft vleugels aan de hoop


ZOMERKAMP

Elk jaar reist er een groep Nederlandse vrijwilligers af om samen met Tunesische vrijwilligers een vakantiekamp te organiseren. Dit vakantiekamp is bestemd voor meervoudig gehandicapte Tunesische kinderen. Hiervoor is hier niet vereist om de Arabische en/of Franse taal te beheersen, echter is het wel praktisch om een normale Engelse woordenschat te beheersen.

Het kamp zal plaats vinden in de zomervakantie. Ieder jaar verschilt de exacte periode, hiervoor verwijzen we je graag naar de
facebookpagina van Les Oiseaux Bleus. Voor het kamp zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, tussen de 18 en 35 jaar, die hun liefde en aandacht willen geven aan de medemens. Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? Of wil je eerst nog wat meer informatie? Stuur dan een mail naar: inschrijving@lesoiesauxbleus.org

Bij inschrijving zien we graag je cv en persoonlijke motivatie voor dit project.

De vrijwilligers die mee gaan, betalen zelf hun eigen reis- en verblijfskosten. Deze bedragen 600 euro. Voorafgaand aan de reis zijn er een aantal voorbereidingsbijeenkomsten met alle Nederlandse vrijwilligers samen, het eten en drinken voor deze momenten zijn tevens voor eigen kosten van de aanwezigen.

Het vakantiekamp is hard werken in een land waar de temperatuur flink op kan lopen en waar een hele andere cultuur is dan je misschien gewend bent. Samen bundelen we ieder zijn kwaliteiten en maken we er een zomer van om nooit meer te vergeten, voor jezelf, maar vooral voor de kinderen. Kinderen die soms nog nooit de zee hebben gezien, die de rest van het jaar niet de aandacht en liefde krijgen die de verdienen.


Stacks Image 107

Stacks Image 115

Stacks Image 256

Stacks Image 40

Stacks Image 336

Stacks Image 287

Stacks Image 105

Stacks Image 109

Stacks Image 270

© 2013 Les Oiseaux Bleus Contact Me